Kissoja auringossa!

Kukapa ei tykkäisi? 🙂

Kissat ovat samanlaisia ​​anatomia muiden kissaeläinten, jolla on vahva, joustava elimet, nopeita refleksejä, terävä sisäänvedettävä kynnet ja hampaat sovitettu tappaa pieniä saalista. Kissa aistit sopivat hämärä ja vainot ekologinen lokero. Kissat voivat kuulla ääniä liian himmeä tai liian korkea taajuus ihmisen korville, kuten tekemät hiiriä ja muita pikkueläimiä. He voivat nähdä lähes pimeässä. Kuten useimmat muut nisäkkäät, kissat ovat köyhempiä värinäkö ja parempi hajuaisti kuin ihmisellä.

Huolimatta yksinäinen metsästäjät, kissat ovat sosiaalisia lajeja, ja kissa viestintä sisältää käyttö eri ääntely (mewing, kehrää, sihinää, murinaa ja grunting) sekä kissa feromoneja, ja erityisesti kehon kieli.

Kissat ovat nopeita jalostukseen korko. Valvotuissa jalostukseen, ne voidaan kasvatetaan ja esitetään rekisteröity sukutaulu lemmikit, harrastus tunnetaan kissa fancy. Puutteellinen valvonta jalostukseen lemmikkieläinten kissojen neutering, ja luopuminen kotitalouden entisiä lemmikkejä, on johtanut lukuisten luonnonvaraisten kissat kaikkialla maailmassa, edellyttää väestönkasvun hillitseminen.