Hotelli

Ravintola on julkinen paikka, joka tarjoaa ruokaa, juomaa tai useimmiten molemmat.

Ravintola on joskus osa suurempaa kokonaisuutta, kuten hotelli. Kun matkustat kokata itse on usein mahdotonta, tässä tapauksessa on usein syödään ravintolassa.

Erilaisia ​​ravintoloita

Bar on pieni ravintola tai osa ravintoloista, jolle on usein kahvilapalveluiden sekä alkoholin tarjoillaan. Aulatilat ja kahvila / ravintoloita ja huoltoasemia ja kahviloita kutsutaan myös bar.Ravintolan ruoka baarissa odotetaan käyttää taulukoita.

Pubi on pieni ravintola, jossa keskittyy palvelemaan oluita ja väkeviä alkoholijuomia. Ruoka on harvoin saatavilla.

Ruokaravintola on ravintola, joka on tullut nauttimaan syömään. Ravintola ruoka asiakkaat voivat nauttia musiikista ja rauhallisesta ympäristöstä ruoan kanssa. Food-ravintolat, ja käytettävissä olevien elintarvikkeiden ja tyyli vaihtelevat alkuperämaan, tarkoitetun, esimerkiksi sen kiinalainen ravintola tai lounasta. Ravintolassa lounas ei saa palvelevat alkoholia.

Kellariravintolan on katutason alapuolella tai kellariin rakennettu ravintola, jossa seinät ovat usein rakennettu punatiilinen ja katto voi olla muodoltaan holvissa. Kellari Ruokatarjottimet ovat usein henkilökohtaisia​​, ei-ravintoloita suuriin ketjuihin, joka on ainutlaatuinen pysyvä sisustus.

Teatteriravintola on ravintola, joka tarjoaa ruokaa ravintola puitteissa mahdollisuuden nauttia samanaikaisesti laulua, draamaa ja muuta viihdettä osoittaa.

Tanssiravintola on ravintola, joka on enemmän kuin yökerho kuin todellinen ruokaa ravintoloissa. On pehmeä ja alkoholijuomia sekä tanssilattia asiakkaille. Ruoka Tarjoilu vaihtelee ravintoloittain.

Yksityinen Club on ravintola, jonka asiakaskunta on rajallinen. Rajoittava tekijä voi olla kallis jäsenkortti, joka myönnetään vain halutulle henkilölle.

Yökerho on lähisukulainen tanssi ravintolassa. Nimensä sijaan tarjoiluun yöaikaan keskittynyt viihde ja virvokkeita ja alkoholijuomia. Jotkut yökerhot tarjoaa yksinkertaisia ​​ruokia. Yökerhot ovat usein auki myöhään illalla tai yöllä ja ovat avoinna klo 4:00 lukee.

Club on periaatteessa sama asia kuin yökerho.

Lisensoitu Restaurant on ravintola tai baari, jossa alkoholijuomia voidaan myydä. Ravintolat yritys, joka sitten sai alkoholia lisensoitu tässä tilassa. Suomessa, aiemmin, kuten kieltolain aikana, ravintoloissa ei välttämättä palvele alkoholijuomia, nykyään kaikki ravintolat mielletään paikka juominen alkoholijuomia. Ulkomailla, ravintola, jossa tarjoillaan alkoholia luvanvaraisuus vaihtelee kunkin maan lainsäädännön.